Γενικές Ερωτήσεις

Ναι, μπορείτε. Μπορείτε να τα πλύνετε, όσο τακτικά επιθυμείτε, το ορθοπεδικό σας βοήθημα σε κρύο νερό με ουδέτερο απορρυπαντικό ή σαπούνι και να το αφήσετε να στεγνώσει φυσικά σε σκιερό μέρος. Μην το σιδερώνετε. Μην το τοποθετήσετε στο πλυντήριο και μην το απλώσετε στον ήλιο, γιατί τα κεραμικά υλικά και μέταλλα που βρίσκονται στο ύφασμα ενδέχεται να καταστραφούν.

Κάποιοι καταλαβαίνουν την διαφορά μόλις σε λίγες ώρες. Άλλοι έχουν αναφέρει ότι αντιλήφθηκαν την διαφορά σταδιακά σε διάστημα ημερών ή εβδομάδων. Ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά.

Προϊόντα

Ναι, είναι αλήθεια. Μπορεί να μην αισθανθείτε κάτι έντονο άμεσα. Μην ανησυχείτε όμως. Μόνο και μόνο που τα φοράτε θα επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα των προϊόντων μας.
Αυτό που «αισθάνεστε» εξαρτάται από το πόσο συχνά φοράτε το ορθοπεδικό προϊόν FIRTECH, ποιές είναι οι συνήθειες σας και ποιος ο πόνος που αντιμετωπίζεται.

Κάποιοι αντιλαμβάνονται μια θετική βελτίωση όπως λιγότερο πόνο, πρήξιμο, περισσότερη ευλυγισία και πιο πολλή ενέργεια μέσα σε λίγες ώρες ή μέρες με την χρήση των ορθοπεδικών προϊόντων FIRTECH. Για άλλους μπορεί η βελτίωση να απαιτεί λίγο παραπάνω χρόνο.

Τα προϊόντα, αν συντηρηθούν σωστά, δεν έχουν όριο στο χρόνο ζωής ή χρήσης.

Τα βιοκεραμικά υλικά έχουν εφαρμοστεί μέσα στις ίνες του υφάσματος. Δεν υπάρχει η πιθανότητα να «ξεπλυθούν».

Κάποιοι νιώθουν την ζεστασιά πιο έντονα από άλλους. Αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως πόσο συχνά χρησιμοποιούν το προϊόν, πόσο έντονο είναι το αίσθημα του πόνου, πόσο νερό πίνουν, οι διατροφικές τους συνήθειες και οι καθημερινές δραστηριότητες.

Όχι, εννοείται μπορείτε να περάσετε από τα καταστήματα μας αν θέλετε. Για να μην ταλαιπωρείστε όμως, σας τα στέλνουμε κατευθείαν στο σπίτι.

Η κόκκινη πλευρά να ακουμπάει στο πόδι.

Όχι, δεν μικραίνουν την χωρητικότητα. Ναι, μπορείτε να τους κόψετε. Όχι, πάρτε το νούμερο σας.

Φυσικά. Η αντικατάσταση γίνεται εντελώς δωρεάν εντός 15 εργάσιμων ημερών.

Σώμα

Ναι, θα σας βοηθήσει.

Θα σας βοηθήσουν διότι δημιουργούν καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, απορροφούν τους κραδασμούς στο περπάτημα και ανακουφίζουν τα πέλματα.

Αν δεν έχει ελαττωθεί ο πόνος στον αυχένα ή οι πονοκέφαλοι-ζαλάδες τότε καλύτερα να επισκεφθείτε τον ιατρό σας μήπως υπάρχει άλλο πρόβλημα.

Όχι. Επιλέξτε το νέο μας προϊόν που είναι ο νάρθηκας κύφωσης.

Ναι. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Αν σας είπε ο ιατρός να βάζετε πάγο δεν συνιστώνται τα προϊόντα FIRTECH διότι προκαλούν αντίθετα αποτελέσματα δηλαδή θερμότητα.

Όχι, να μην τα χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα. Μπορείτε να βάζετε την κρέμα πριν χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα FIRTECH και αφού απορροφηθεί από τον οργανισμό και καθαριστεί καλά η περιοχή είτε μετά την χρήση των προϊόντων μας.

Ναι. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Μπορείτε να φοράτε τα προϊόντα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, όσες ώρες θέλετε και νιώσετε ότι τα έχετε ανάγκη. Απλά αποφεύγετε να τα φοράτε στον ύπνο σας.

Προφανώς στην περιοχή του πόνου δεν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα που υπήρχε αρχικά.

Όχι, σε καμία περίπτωση. Δεν την επηρεάζουν καθόλου.

Το bolero είναι κυρίως για τους πόνους στην πλάτη αλλά μπορεί να φορεθεί και για ελαφριά στήριξη. Όχι όμως σαν κηδεμόνας. Για βοήθεια στην στάση του σώματος προτείνουμε τον νάρθηκα κύφωσης.

Συμβουλευτείτε τον ιατρό σας για παραπάνω πληροφορίες.

Αφαιρέστε το προϊόν σε περίπτωση που αισθανθείτε ότι η θερμότητα που παράγεται σας ενοχλεί και νιώθετε “ κάψιμο” . Μπορείτε να το ξαναφορέσετε μετά από κάποιες ώρες. Γενικά μπορείτε να το φοράτε σε όσα τακτά χρονικά διαστήματα θέλετε.

Η σελίδα χρησιμοποιεί cookies. Αν επιλέξετε ‘’Συμφωνώ’’ ή συνεχίσετε την περιήγηση σας, συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Ενημερωθείτε για τους όρους και την πολιτική μας.